lifecell-500x500.jpg (093) 878 97 52
Kyivstar_2015_logo_-_Brandmark.png1474117893_unnamed.png (067) 962 14 70
znachok-jelektronnoj-pochty.png  [email protected]

12 життєвих уроків Меттью Макконахі з його мотиваційної промови

Кілька років тому відомий актор Меттью Макконахі виступив з мотиваційною промовою для випускників Університету Х’юстона, і цитати його виступу розлетілися по всьому світу – аж надто життєвими і мудрими вони були. Артист поділився особистим досвідом і ось основні моменти з його промови:

1. Життя не просте.
«Не потрапляйте в пастку, вважаючи себе жертвою, – говорив Макконахі. – Ви не жертва. Вставайте і рухайтеся далі. Звичайно, потрібно попотіти, щоб домогтися чогось гідного ».

2. «Неможливо» – саме дурне слово в словнику.
Актор заявив, що слово «неможливо» не повинно виходити з ваших вуст. Люди повинні більше вірити в себе і один в одного.

3. Щастя – це не те саме, що радість.
Актор зазначив, що, коли він почав зніматися у фільмах, які приносили йому радість, а не щастя, він став домагатися більшого успіху. «Коли сама робота стала в задоволення, зйомки стали для мене винагородою, я став отримувати більше поваги і пропозицій».

4. Визначте, що для вас успіх.
Макконахі визначив його для себе так: батьківство, бути хорошим чоловіком, здоров’я, кар’єра і дружба. «Я хочу тримати всі п’ять категорій в здоровій формі. Якщо я не буду стежити за цим, щось з цього ослабне ».

5. Шукайте себе методом виключення.
Якщо ви не знаєте, чим хочете займатися, пробуйте себе в різних сферах і просто дійте методом виключення.

6. «Не залишайте крихти» – про принади відкладеної винагороди.
Вкладайте залишки грошей у щось – навіть якщо зараз ви нічого не отримаєте з цього, через деякий час будуть приємні бонуси, ваші вкладення таки повернуться.

7. Оцінюйте свій успіх.
Макконахі зізнався, що читав відгуки про свої фільми і прислухався до чесної критики, щоб зрозуміти, в чому можна покращитися.

8. Створюйте домовленість з собою.
Давайте собі обіцянку зробити щось, так само як і винагородити за це або покарати. Вчіться виховувати свою волю.

9. Від «можу» до «хочу».
Актор зазначив, що мати доступ до різних речей – не означає, що вони вам потрібні. Меттью згадав, як після першого свого великого гонорару найняв собі покоївку. Але коли потім розповідав про це другу і згадав, як вона прасує йому джинси, то зрозумів, що йому ніколи не подобалися попрасовані джинси. «З тих пір я більше не прасую джинси», – сказав Макконахі.

10. Стелю придумали люди.
Актор зізнався, що теж відчував потребу відповідати очікуванням. «Ми створили вигадану стелю, дах наших очікувань від себе. Але нам не потрібні ніякі обмеження ».

11. Перевертайте сторінку.
«Якщо ви зробите помилку, визнайте її, зробіть висновки і рухайтеся далі».

12. Тверезо оцінить перешкоди.
Актор зізнався, що намагається хоча б раз в день себе лякати, кидати собі виклик. «У мене метелики в животі кожен раз, коли я йду на роботу. Я нервував перед приходом сюди! »


http://slova-pro-holovne.com
11.07.2021

Возврат к списку