lifecell-500x500.jpg (093) 878 97 52
Kyivstar_2015_logo_-_Brandmark.png1474117893_unnamed.png (067) 962 14 70
znachok-jelektronnoj-pochty.png  [email protected]

З Днем Матері!

Хай Вас обминають невдачі і грози,
Хай тільки від радості з’являються сльози,
Ми Вам посилаєм ці вдячні слова,
А Бог хай дарує многії літа!
13.05.2018

З Великоднем! З Воскресінням Христовим!

З Великоднем! З Воскресінням Христовим! Хай Боже Благословіння ніколи не покидає Вас та Ваших рідних! Перемоги, Миру нам усім!!!
08.04.2018

З 8 Березня!

Нехай тендітні пахощі троянд
Навіють щастя, ніжність і кохання,
Хай здійснює бажання зорепад
І втілює у дійсність сподівання!
Хай Вам вдається все — вдень і вночі,
Хай очі посміхаються натхненно,
І смак життя, і молодість душі
Нехай для Вас тривають нескінченно!
08.03.2018

З Різдвом Христовим!

Вітаємо усіх з Різдвом Христовим!
Нехай у вашім домі завжди буде світло і затишно, нехай біди обходять вас стороною, а любов зберігається і перебуває у вашому серці!
Не забудьте помолиться за наших воїнів, тих, які охороняють нас та наші домівки в ці свята, та тих, хто віддав своє жіття за нашу країну.
Світле свято Різдва обіцяє чудеса, ми я бажаємо вам зустрічі з цим дивом!
06.01.2018

Лидеры едят последними. Как создать команду мечты, Саймон Синек

Саймон Синек, автор бестселлера New York Times, бизнес- тренер и выдающийся спикер, отвечает на вопрос, почему только некоторым компаниям удается создать атмосферу доверия, поддержки и безопасности. Ту атмосферу, которая воспитывает команду уверенных в себе и довольных своей работой людей, готовых решать самые сложные задачи.

Почему одним это удаётся, а другим нет? Ответ прост – лидеры едят последними. На эту мысль Синека натолкнул генерал морской пехоты, который рассказал, что младшие по званию едят первыми, а старшие - последними. Это не правило хорошего тона, лидеры морской пехоты едят последними, поскольку настоящей ценой лидерства является готовность поставить потребности других выше своих собственных. Люди чувствуют себя в безопасности, когда видят, что лидер готов пожертвовать своим комфортом ради команды.

Эта книга поможет вас создать так называемый круг безопасности – атмосферу уверенности в рабочем коллективе – и получить  сильную, стабильную и продуктивную команду.
20.10.2017

З днем незалежності!

Вітаю, рідна Україно!
24.08.2017

Ежедневник "Go Diamond!"

Снижена цена Ежедневник "Go Diamond!"! Ограниченное количество ежедневников попадает под эту акцию!
14.08.2017

Киев, Ник Вуйчич, 17.09.2017

17 вересня на Свято Подяки до українців приїде спеціальний гість – Нік Вуйчич, людина-легенда, всесвітньо відомий мотиваційний спікер, людина без рук і ніг.

Незважаючи на фізичні обмеження, Нік спритно орудує клавіатурою комп’ютера, грає в футбол, плаває, займається серфінгом, стрибає з парашутом, водить автомобіль. Продуктивності цієї людини може позаздрити кожен: він керує некомерційною організацією “Життя без кінцівок”, створеної для допомоги інвалідам. Близько 250 раз в рік виступає зі сцени, написав кілька книг, які миттєво стали бестселерами, знімається в кіно, стає героєм відомих ток-шоу, входить в десятку впливових людей на Планеті. Він одружений і виховує двох синів. Нік впевнений, що він той, хто він є, тільки завдяки вірі в Бога.

17 вересня о 19:30 відбудеться благодійний виступ Ніка в центрі Києва на Хрещатику. На святі зберуться більше 500 000 чоловік, а завдяки прямій трансляції телеканалу “Надія”. почути людину легенду і відсвяткувати День подяки з українцями зможуть ще 20 країн.

Цього разу Нік буде ділитися своїм головним секретом успіху життя без обмежень – це віра в Бога, віра в себе, віра в мрію, як бути сильним у важкі часи. Він знає секрет, як бути Переможцем, коли всі бачать тебе тим, хто програв. Це – сила, віра і любов, яка всередині Ніка. Це те, що не зламало його, врятувало від життя в приниженні, гнобленні і підняло на висоти. Запрошуємо вас стати частиною цієї масштабної події для натхнення та оновлення нашої нації!
27.07.2017